Sikertörténet

"2011-ben gerincferdülést állapítottak meg nálam, így gyógytornára kellett járnom. A 4 év gyógytorna alatt semmi javulás nem történt, ezért abbahagytam, és elkezdtem Pilatesre járni. Most már 1 éve gyakorlom a Pilatest, elmúlt a gerincferdülésem, közben sokkal erősebb, izmosabb és vékonyabb lettem. Az eddig kipróbált mozgásformák közül ez a kedvencem! Sokkal jobban szeretem az új külsőmet!"

Bius


"2014-ben ismertelek meg, amikor elhoztad cégünkhöz a Pilatest. Nagyon szeretem, jó érezni, átmozgatni a testem. Az ülőmunka és a mindennapi hajtás mellett felüdítő órák! Akkor kezdtem megtanulni, hogy lopjak időt magamnak-magamra-magammal. A Pilates formálja a testem, és a lelkem. Jó látni és érezni. Lehetőség, hogy magam lehessek! Most már mindenki észreveszi rajtam, a Pilatest! Ezért köszönet neked!"

Zsuzska


"Első gyermekem születése után gyorsan visszanyertem a régi külsőmet, 6 hét múlva már Pilatesre jártam. Ott mondta az Andi, hogy az egyenes hasizmaim eltávolodtak egymástól. Nem is tudtam, hogy ilyen létezik (ez a Rectus diastasis). Ekkor szembesültem vele, hogy ha hagyományos edzést végzek, csak tovább rontok a helyzeten hiszen ilyenkor csak speciális gyakorlatokat szabad végezni. Egy kicsit elkeseredtem, hogy miért pont velem történik ilyen.

Az Andi szakértelmének köszönhetően fél év alatt rendeződött a problémám, ma már újra a régi vagyok ott is. A Pilatest azóta is csinálom, soha nem volt még ilyen szép és lapos hasam. Köszönöm Andi! Most már jöhet a 2. baba!"

Dorka


"Öt és fél hónapja járok az Andihoz, heti kétszer, egyéni órára. Azért kezdem hozzá járni, mert ülőmunkát végzek, és kezdett rendszeresen fájni a hátam, és volt egy idegbecsípődésem is. (És azért, mert nem volt akaraterőm egyedül edzeni...) A hátfájás, idegbecsípődés egy-két edzés után elmúlt, emellett a hátam hamar átformálódott, tényleg tök szép lett, és a karjaimon is nagyon gyorsan látszott a változás, vékonyabbak, izmosabbak lettek. Három éve most először vettem fel újra szívesen fürdőruhát. A férjem azt mondogatta végig a nyaraláson, hogy "hát, ez a PilatesAndi nagyon jó munkát végzett!" Májusban olyan "elfelejtett" ingeket hordtam, amiket tavaly nem tudtam begombolni a hasamon! Tegnap voltam kardiológusnál, és a doki szerint sokkal jobb állapotban vagyok, mint tavaly augusztusban, szív ultrahang után megkérdezte, hogy mit változtattam. Én több piletes oktatónál is próbálkoztam, de az Andihoz járok a legszívesebben. Maximalista, kedves, nyugodt, és ez a HIVATÁSA, nem pedig a munkája. Akkor sem mondok le órát, ha fáradt vagyok, vagy rossz kedvem van, mert minden edzés után tök jól érzem magam. Köszi mindent, Andi!"

Gabi